Élesztőalapú, mikroorganizmusokat és védőgázt alkalmazó hibrid biotechnológia és oltóberendezés kidolgozása, hústermékek eltarhatóságának megnövelésére

Szakmai vezető
Sipiczki Mátyás
Szerződés száma
2019-1.1.1-PIACI-KFI-2019-00345
Szerződés típusa
2019-1.1.1-PIACI_KFI
Angol cím
Development of hybrid biotechnology and vaccine based on yeast microorganisms and shielding gas to increase shelf life of meat products
Projekt időtartama
-
DE támogatási összeg
201.694.570
HUF
DE projekt összköltség
201.694.570
HUF
Kutatás típusa
Kísérleti
Konzorcium adatai
Főpályázó
Halker Kft
Konzorciumi partnerek
Debreceni Egyetem
Projekt leírása

A tanszékünkön korábban kifejlesztett és szabadalmaztatott módszer felhasználásával húsokat szennyező mikroorganizmusokat visszaszorító technológiát dolgozunk vaslekötő Metschnikowia élesztőgombák segítségével.

Legutóbb frissítve: 2021. 08. 23. 10:53