Mobilalkalmazások

A Debreceni Egyetem az elmúlt években a hallgatók része több hasznos mobilalkalmazást készíttetett, és továbbiakat is tervez.

UD Studyversity App: Az UD Studyversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem olyan fejlesztése, melyet hallgatói számára készített magyar és angol nyelven. A közel 26 000 hallgatóból álló diákközösség 14 karon, komoly szakmai értékeket felmutató intézményben gyarapíthatja tudását. A szakmai kompetenciák átadásán túl az egyetem vezetése kiemelt prioritásként kezeli, hogy hallgatói számára olyan szolgáltatásokat is biztosítson, melyek az egyetemi élet minden szegmensét modern megoldásokkal képes támogatni. 2500 hallgató véleményének figyelembe vételével készült az applikáció alapverziója, melynek legfontosabb funkciói:

  • Neptun integráció, amely lehetővé teszi a felvett tárgyak, az órarend, a vizsgák megjelenítését, ez utóbbiaknak a telefon naptárába történő szinkronizálását, a gyűjtőszámla egyenleg nyomonkövetését stb.
  • Tanulmányokhoz szorosan kapcsoló egyéb naprakész információk biztosítását, többek között a képzés(ek) adatait, az aktuális tanévbeosztást, a tanulmányi osztályok elérhetőségét, ösztöndíj lehetőségeket.
  • Hangulatjelentés, amely opcionális funkción keresztül az applikációban naponta megadható, hogy milyen hangulatban van a felhasználó. Cserébe kinyitható egy ajándékdoboz, ami egy jó zenét, frappáns idézetet, vagy szórakoztató videót rejt. Bizonyos számú hangulatjelentés után a hallgató egyetemi, egyedi ajándéktárggyal is gyarapszik.
  • Az applikáció a legfontosabb funkciókon túl, egyéb, a mindennapos hallgatói életet támogató információkat is szolgáltat. Többek között a hallgatókat érintő egyetemi híreket és eseményeket, az egyetemi élethez szorosan kapcsolódó személyekkel, helyszínekkel kapcsolatos adatokat és információkat, az Egyetem és Debrecen város kulturális és sport életével kapcsolatos lehetőségeket.
  • Letöltés: Magyarul: Android / iOS; Angolul: Android / iOS

UD Mediversity App: Az UD Mediversity mobilalkalmazás a Debreceni Egyetem előremutató fejlesztése, melynek célja, hogy a betegek és a hozzátartozók egyszerűen, gyorsan eligazodhassanak a Klinikai Központ szolgáltatásai között, mert az Ön egészsége a mi prioritásunk. A Debreceni Egyetem egészségügyi ellátáskereső alkalmazása lehetővé teszi felhasználói számára az egyetem egészségügyi információihoz való naprakész hozzáférést. Letöltés: Android, iOS

  • Orvoskereső alkalmazásunk az egyetem betegellátási tevékenységében részt vevő orvosok gyors elérését támogatja.
  • A szakrendeléskereső alkalmazás segítségével a felhasználók az egyetem által nyújtott rendelésekkel kapcsolatban juthatnak hozzá hasznos információkhoz, legyen szó rendelési időről, az azt végző orvosról, vagy az ellátás helyszínéről.
  • Ez utóbbi az ún. helyszínkereső fejlesztésünk segítségével valósulhat meg, ez az alkalmazás szabad szavak vagy kategóriák szerint nyújt lehetőséget térképen való keresésre, kiegészítve navigáció-, hívásindítás támogatással és még sok mással. Az alkalmazás offline is működik, ez még inkább megkönnyíti a sikeres tájékozódást a Központ területén.
  • Az alkalmazásban tárolhat különféle dokumentumokat: leleteket, laboreredményeket, stb. így egy helyen elérhetővé és nyomon követhetővé válik a beteg-életútja. Készítettünk kiegészítő szolgáltatásként vérnyomásnaplót is, mely könnyen kezelhető, grafikusan ábrázolja a mentett értékeket.

University of Debrecen: Az ingyenes alkalmazás Magyarország legnagyobb vidéki egyetemén, a Debreceni Egyetemen segíti az eligazodást. Az alkalmazás számos információt tartalmaz a karokról, a képzésekről. Ha nem tudod, hogy mit hol találj meg, ez az alkalmazás segít kiválasztani. Itt megtalálhatja a választ minden kérdésére. Letöltés Android, iOS készülékre.

UniDeb Campus App: A Debreceni Egyetem számára készített ingyenes alkalmazás, mely főként az egyetem hallgatóinak nyújt segítséget az egyetemi élet mindennapjaiban, de sokoldalúságának köszönhetően számos hasznos információt tartalmaz más felhasználói számára is. Az alkalmazás lehetővé teszi az oktatási, közlekedési, tanulmányi információk gyors elérését (pl. Neptun, menetrendek), megkönnyíti az adminisztrációs tevékenységek elvégzését és segít az ügyintézésben. Az alkalmazás egyedülálló a hazai oktatási életben, a hallgatók számára egy olyan hasznos és hiánypótló applikáció, amely segíti az információk gyors elérését és megosztását. Letöltés Android, iOS készülékre.

Hangmap Unideb: Hangos, épületen belüli navigáció vakok és gyengén látók számára, a Debreceni Egyetem saját alkalmazása. Naprakész eligazodási adatok, elérhetőségek. Letöltés Android, iOS készülékre.

UniPass kártyarendszer App: Fizessen könnyen, gyorsan és egyszerűen egyetemi kártyájával! 2018. március 19-től lehetősége van az egyetemi kártyát fizetőeszközként is használni. Letöltés Android, iOS készülékre.

Legutóbb frissítve: 2021. 09. 01. 22:35