Jog- és adatvédelmi nyilatkozat

A honlap tartalma a Debreceni Egyetem szellemi alkotása, mely így csak a vonatkozó jogszabályi korlátok között használható fel. A honlapon megjelenő szlogenek, logo-k, képek, grafikák stb. védjegyoltalom, illetve szerzői jogi védelem alatt állnak.

A honlapon megjelenő információk kizárólag tájékoztatásul szolgálnak. A Debreceni Egyetem nem vállal felelősséget semmiféle kárért, azaz nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kiesésből származó olyan károkért, amelyek a weboldalán található információból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

A Debreceni Egyetem nem tartozik felelősséggel továbbá azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldal használatából, annak használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.

A weblap, használatával, működésével, szolgáltatásaival, szolgáltatásának, alkalmazásának igénybevételével, annak kezdeményezésével, a honlapon történő bármely regisztrációval  kapcsolatosan végzett adatkezelésről a Debreceni Egyetem Kancellária WAV Központ adatkezelési tájékoztatója nyújt információt.

Legutóbb frissítve: 2021. 09. 28. 12:11