Címlap

Tájékoztató a 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás legfontosabb határidőiről

Tájékoztató a 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárásról

 

A 2021 szeptemberében induló alap-, osztatlan és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2021. február 15-ig lehet jelentkezni. A felvételizők a felvi.hu honlapról elérhető e-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az e-felvételi – a felvi.hu-n történő regisztráció után – a 2021. február 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2021. február 15-én éjfélig kell rögzíteni.

A jelentkezés hitelesítésének határideje 2021. február 20. A jelentkezés – a határidőre történő benyújtás mellett – akkor tekinthető érvényesnek, ha a jelentkező az e-felvételiben kitöltött jelentkezési űrlapot hitelesítette az Ügyfélkapun keresztül vagy az e-felvételi felületről letölthető hitelesítő adatlap kinyomtatott és aláírt példányát az Oktatási Hivatal 1380 Budapest, Pf. 1190. címre postázta.

A jelentkezéshez csatolnia kell valamennyi, a benyújtáskor már rendelkezésre álló dokumentummásolatot, amely a sikeres jelentkezéshez szükséges. Amennyiben valamilyen dokumentum a jelentkezési határidőig még nem áll rendelkezésre, akkor az legkésőbb 2021. július 8-ig pótolható!

A 2021. évi általános felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárainak megállapítása várhatóan 2021. július 22-én lesz. 

 

Frissítés dátuma: 2021.01.15.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.