Címlap

Tájékoztató a 2019. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárásról

A 2019 februárjában induló állami ösztöndíjas és önköltséges mesterképzésekre azok felvételizhetnek, akik rendelkeznek a szükséges felsőfokú végzettséggel, vagy 2019 januárjában szerzik meg azt. A felvételizők a felvi.hu honlapról elérhető e-felvételin keresztül nyújthatják be jelentkezéseiket. Az e-felvételi – a felvi.hu-n történő regisztráció után – a 2018. november 15-i jelentkezési határidőig folyamatosan a felvételizők rendelkezésére áll. A végleges jelentkezéseket legkésőbb 2018. november 15-én éjfélig kell rögzíteni.

A jelentkezés hitelesítésének határideje 2018. november 20. A jelentkezés – a határidőre történő benyújtás mellett – akkor tekinthető érvényesnek, ha a jelentkező az E-felvételiben kitöltött jelentkezési űrlapot hitelesítette az Ügyfélkapun keresztül vagy az e-felvételi felületről letölthető hitelesítő adatlap kinyomtatott és aláírt példányát Oktatási Hivatal 1443 Budapest, Pf. 220. címre postázta.

A jelentkezéshez csatolnia kell valamennyi, a benyújtáskor már rendelkezésre álló dokumentummásolatot, amely a sikeres jelentkezéshez szükséges. Amennyiben valamilyen dokumentum a jelentkezési határidőig még nem áll rendelkezésre, akkor azt legkésőbb 2019. január 10-ig pótolható!

A 2019. évi keresztféléves felsőoktatási felvételi eljárás ponthatárainak megállapítása várhatóan 2019. január 24-én lesz. 

Frissítés dátuma: 2018.10.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ