„Egészséges Alapanyagok – egészséges Táplálkozás” Mintaprojekt a Közétkeztetés Minőségi Fejlesztésére és a Fogyasztói Tudatosság Növelésére a Teljes Ellátási Láncban

Szakmai vezető
Balatoni Ildikó
Szerződés száma
TÁMOP-6.1.2.B-14/1-2015-0001
Szerződés típusa
TÁMOP-6.1.2.B-14/1
Angol cím
Healthy ingredients - healthy eating” A model project for the quality development of public catering and to increase customer awareness in the entire supply chain
Projekt időtartama
-
DE támogatási összeg
398.390.700
HUF
DE projekt összköltség
398.390.700
HUF
Kutatás típusa
Alkalmazott
Konzorcium adatai
Főpályázó
Debreceni Egyetem
Projekt leírása

A projekt célja az egészséges táplálkozással összefüggő szemléletformálás és a közétkeztetés fejlesztése, ezáltal a megelőzhető betegség-teher csökkentése. A feladatok magukba foglalják az élelmezésvezetők felkészítését a 37/2014. EMMI rendeletben foglaltak teljesítésére, illetve a kapcsolódó képzések kidolgozását. Összesen 200 fő élelmezésvezető részesül képzésben, további 1000 fő vesz részt felkészítésben. A szakmai rendezvények száma 16, emellett 40 közösségi esemény is megrendezésre kerül.

Legutóbb frissítve: 2021. 08. 23. 10:53