Címlap

Ihrig Károly Szakkollégium

Az Ihrig Károly Szakkollégium a Debreceni Egyetem legfiatalabb szakkollégiuma, működését 2015 őszén kezdte meg. Tevékenységének a Gazdaságtudományi Kar ad otthont, így tudományterülete is a gazdaság -, gazdálkodás - és szervezéstudományokhoz kapcsolódik.

A szakkollégium legfőbb célja, hogy felkészítse tagjait a modern kor kihívásainak eleget tevő értelmiségi pályára. Átlagos taglétszáma 40 fő körül mozog. Munkáját három pillérre támaszkodva végzi. A szakkollégisták műhelyrendszerből álló féléves kurzusokon elégíthetik ki egy adott terület iránti tudásszomjukat. Jelenleg négy műhely működik: módszertan; oktatásgazdaságtan; vállalatgazdaságtan és üzleti intelligencia. Emellett minden szakkollégista saját tudományos témájában kutatómunkát végez témavezetője segítségével, melynek elvárt eredménye egy tudományos diákköri dolgozat. Továbbá a szakkollégium lehetőséget biztosít tagjainak, hogy meghívott neves előadók nyílt, plenáris előadásain bővítsék tudásukat és ismereteiket.

  • Facebook
  • Cím: 4032 Debrecen, Böszörményi út 138.

Frissítés dátuma: 2017.12.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ