Hírek

Hetvenéves a „talajok gyógyítója”
Pályatársai, kollégái és akadémikusok köszöntötték Blaskó Lajos professzort a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Karán. A Karcagi Kutatóintézet korábbi igazgatója hetvenedik életévét töltötte be.
A gyógypedagógia kiválóságai a GYFK-n
A fogyatékossággal élők problémáiról tanácskozott több mint száz szakember pénteken a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karán tartott II. Különleges bánásmód konferencián.

Egyetem TV

Debreceni Egyetem
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, történetével pedig az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye
yoUDay - 2017-ben is a Te napod
A Debreceni Egyetem idén is nagyszabású stadionshow-val nyitja a tanévet. Találkozunk 2017. szeptember 27-én!

Események

26 szep
„Ha sír, az a baj, ha nem sír, az a baj…” címmel Nagy Angéla osztja meg tapasztalatait a Debreceni Egyetem mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja által szervezett Anyahajó Klubban.
25 szep
Antik mítoszok, kortárs irodalom (Az Alföld augusztusi tanulmányainak bemutatója) címmel folytatódik a Magyar Irodalom- és Kultúratudományi Intézet Komparatisztikai Műhelyének programja.
25 szep
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ, valamint a Három királyfi három királylány mozgalom közös szervezésében Család és/vagy karrier? címmel Vigh József, a Három királyfi három királylány mozgalom operatív vezetője tart előadást.
24 szep
Megújult formában, önfeledt és kulturált szórakozást kínál a Debreceni Egyetemi Napok három napos programjában a Hallgatói Önkormányzat.