Címlap

Egyetem TV

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

20 szep
A tanszék alapításának 70. évfordulója alkalmából Ünnepi ülést tart a Debreceni Egyetem Bölcsészettudományi Kar Néprajzi Tanszéke.
19 szep
Kossuth Lajos születésének 217. évfordulója alkalmából ünnepséget szervez a Debreceni Kossuth Társaság. Az eseményen koszorút helyez el a KLTE Baráti Köre is.
17 szep
Deszgráfia címmel felolvasóestet tart a DESzínház.
16 szep
Ünnepélyesen újraavatják az egykor Róth Miksa által készített szecessziós üvegablakokat az Általános Orvostudományi Kar, a Belgyógyászati Intézet Reumatológiai Tanszék és a Debreceni Egyetem Professzori Klub közös munkájának köszönhetően.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ