Hírek

Néprajz, helytörténet, muzeológia
Muzeológusok és néprajztudósok ismertették kutatásaik legfrissebb eredményeit azon a konferencián, amelyet a hagyományoknak megfelelően idén is megrendezett – ezúttal a Magyar Tudomány Ünnepéhez csatlakozva – a Debreceni Egyetem Néprajzi Tanszéke.
A vizes vb szervezői oldalról
Két év és hatezer ember kemény munkája – a FINA vizes világbajnokság speciális kihívásait, eredményeit, nehézségeit mutatták be a Debreceni Egyetem hallgatóinak csütörtökön egy rendhagyó előadáson a szervezők.

Egyetem TV

yoUDay 2017
Debreceni Egyetem

Események

24 nov
„Ember és társadalom” címmel rendez szakmai tanácskozást az MTA Debreceni Akadémiai Bizottságának Szociológia, valamint Politikatudományi Munkabizottsága.
24 nov
„A jövő tudósai, a vidék jövője” címmel doktorandusz konferenciát rendez a Debreceni Egyetem Agrártudományi Doktori Tanácsa az EFOP-3.6.3.-VEKOP-16-2017-00008 projekt keretében.
24 nov
„Innovatív tudományos műhelyek a hazai agrár felsőoktatásban” címmel rendezi az EFOP-3.6.3.-VEKOP-16-2017-00008 projekt nyitókonferenciáját a Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara.
20 nov
Magyar Tudomány Ünnepe - Kutatóhelyek Tárt Kapukkal