Címlap

Hírek

Tervekről, eredményekről
A Debreceni Egyetem vezetői az intézmény múlt évi eredményeit és a jövőbeli terveit ismertették a sajtó munkatársaival egy szerdai kötetlen beszélgetésen. A már hagyományosnak számító „sajtóreggelit” idén a Kenézy Gyula Egyetemi Kórházban tartották.
Európai Tehetségpont lett a Kossuth
A Minősített Tehetségműhely, valamint az Oktatási Hivatal Bázisintézménye címek után újabb elismeréssel gazdagodott a Debreceni Egyetem gyakorlóiskolája: 2018 januárjában bekapcsolódott az Európai Tehetségpontok hálózatába is.

Egyetem TV

yoUDay 2017
Debreceni Egyetem

Események

18 jan
A DEAC-Hackers, a Debreceni Egyetem Atlétikai Club esport szakosztálya hagyományteremtő jelleggel meghirdeti az első DEACcon konferenciáját.
18 jan
A KLTE Baráti Kör következő rendezvényén a gyimesi magyarság életét, a gyimesi tájat és a „Sziklára Épített Ház", a gyimesfelsőloki Árpád-házi Szent Erzsébet Római Katolikus Líceum történetét ismerhetik meg az érdeklődők.
18 jan
A Debreceni Egyetem Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kara rendezi a magro.hu által szervezett II. Kukorica és búza konferenciasorozat debreceni állomását.
18 jan
Felvételi előtt álló végzősöket vár Nyílt Napjára a Debreceni Egyetem Műszaki Kara.