Címlap

Szenátusválasztás 2020

TISZTELT EGYETEMI POLGÁROK!

 

A Debreceni Egyetem Szenátusa új tagjainak 2020. november 17. és 19. között zajlott elektronikus választása megtörtént.

A szavazás eredményét tartalmazó összefoglaló elérhető.

A szavazáson a „KK és KEK közalkalmazottak egyéb munkakörben” választási körzetben a résztvevők létszáma nem érte el az érvényességi minimumot, ezért ebben az egy körzetben a választást meg kell ismételni.

A jelenlegi járványhelyzetre tekintettel a megismételt választásra is elektronikus úton kerül sor. A választásra három nap áll a rendelkezésre: 2020. december 7., 8., 9.

A szavazatokat

2020. december 7. (hétfő) 6 óra és december 9. (szerda) 17 óra

között lehet leadni a https://e-szenatus.unideb.hu/ oldalon.

A szavazás felhasználói azonosító és az ahhoz tartozó jelszó megadását követően lehetséges! (Ezek segítik számos egyetemi szolgáltatás – pl. levelezés, vezeték nélküli hálózati elérés, elektronikus bérjegyzék – elérését is.)

Kérünk mindenkit, ellenőrizze, hogy be tud-e lépni a szavazófelületre. Aki nem tudja a felhasználói azonosítóját és/vagy jelszavát, vagy nem sikerül a belépés, az munkaidőben a 66333 telefonszámon egyeztethet, illetve kérhet újabb jelszót az ISZK ügyfélszolgálatán.

A megismételt választással kapcsolatos további aktuális információk elérhetők alább a honlapon.

Kérjük mindenki aktív közreműködését, hogy a választás érvényes és eredményes legyen!

 

Debrecen, 2020. november 26.

Dr. Mészáros József s.k.

kabinetfőnök, a Választási Elnökség elnöke

 

KK és KEK közalkalmazottak egyéb munkakörben választási körzet

Frissítés dátuma: 2020.11.27.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.