Címlap

Európai szabadalmi bejelentés benyújtása a "Moduláris revíziós és tumor térdprotézis rendszerre" c. találmány tárgyában

Szakmai vezető: Bene Tamás

  • Angol cím: Submission of the European patent application entitled "Modular tumor and revision knee replacement system subject of invention"
  • Szerződés típusa: IPARJOG_12
  • Projekt leírása: A projekt során célunk egy végleges európai szabadalmi oltalom megszerzése, melyet a korábban benyújtott PCT szerinti nemzetközi szabadalmi bejelentés regionális fázisaként kívánunk megindítani. A projekt legfontosabb célkitűzése a PCT/HU/2012/000056 számú nemzetközi bejelentésből származó európai nemzeti fázis megindítása európai oltalomszerzés érdekében.
  • Projekt időtartama: 2013.11.01 – 2015.04.30
  • Projekt összköltsége: 1.390.660 (HUF)
  • Kutatás típusa: Alapkutatás

 

Frissítés dátuma: 2017.08.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.