Címlap

Urológiai Klinika

Urológiai Klinikánkon, az urológiai szakma egészét lefedő, európai szintű betegellátás folyik.

Ezek között számos speciális ellátás van, amely az országban nem, vagy csak nagyon kevés helyen elérhető.

Speciális urológiai szakterületek

  • 3D laparoscopos műtéti ellátás, amelyet az egyszerűbb műtéti beavatkozásokon és fejlődési rendellenességeken túl, a daganatos betegségek radikális sebészeti ellátásában is széleskörűen alkalmazunk (pl.: prosztatadaganat, vesedaganat, húgyhólyagdaganat). Húgyhólyag eltávolítása után a vizeletdeviációk valamennyi korszerű típusát végezzük (bélhólyag, urostoma, rectum-sigma pouch).
  • Vizelet inkontinencia műtétei: Női szalagos- és háló-beültetéses, valamint laparoscopos műtéti repertoár áll rendelkezésünkre az inkontinecia típusától és súlyossági fokától függően. Férfi anti-inkontinens műtétek köztük műszfinkter beültetést is sikerrel végezzük.
  • Andrológiai mikrosebészeti műtéteket végzünk férfi meddőség kezelésével kapcsolatban és merevedési zavar kezelésére pénisz implantátumokat ültetünk be.
  • Húgycsőplasztikákat végzünk szájnyálkahártya beültetéssel a visszatérő, hosszú szakaszt érintő vagy többszörös húgycsőszűkületek eredményes kezelése érdekében.
  • Endoszkópos, laparoscopos gyermekurológiai ellátást végzünk vesekövesség, vesemedence szűkület miatt a modern urológiai irányelveknek megfelelően.
  • Veseköves betegek korszerű gyógyítása érdekében vesekőzúzó (ESWL) kezelést, percután endoscopos beavatkozás során lézeres kőtörést és modern, flexibilis, húgycsövön keresztüli vesevezeték- és vesetükrözést valamint kőeltávolítást is végzünk.
  • nagyméretű vesetumorok – szívbe terjedő daganat thrombusok – eltávolítását is végezzük szívsebészekkel közösen.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.