Címlap

Ortopédiai Klinika

A modern szakmai elveknek és társadalmi elvárásoknak megfelelően, amit csak lehet, klinikai befekvés nélkül, a járóbeteg ellátás keretein belül oldunk meg. Járóbetegeink ellátása ambulanciánkon hat rendelőben történik. Az előjegyzés bevezetésével a várakozási időt jelentősen lecsökkentettük. Az ortopédiai szolgáltatás igénybevétele beutaló köteles és előjegyzés alapján történik. Beutalót a háziorvos vagy más szakrendelés orvosa adhat. A sürgős eseteket előjegyzés nélkül is ellátjuk. Betegeink számára a konzervatív kezelési lehetőségek egész sorát biztosítjuk. Mód van gyógytorna és fizioterápiás kezelések ambuláns, illetve fekvőbetegként történő igénybevételére. Betegeink számára egyéni kezelési programot állítunk össze, amelyeket szigorú orvosi felügyelet mellett végzünk. A konzervatív kezelések az erre a célra speciálisan kialakított tornatermünkben történnek. Gyógytornászaink magasan képzett, tapasztalt szakemberek, akik egyéni és csoportos formában is végeznek kezeléseket.

Klinikánk a modern operatív szemléletű ortopéd ellátás képviselője. A fekvőbeteg ellátás 61 ágyon történik, a térítéses betegellátásra két ágy van biztosítva.

Intézeti ellátás keretében az alábbi kezelési tevékenységeket folytatjuk:Lorem ipsum dolor sit amet.

 • Gyermekkori szűrővizsgálatok, a diagnosztizált betegségek konzervatív és műtéti kezelése, gondozási tevékenység (csípőficam, a dongaláb Ponsetti módszerrel történő kezelése, gerincferdülés, tartáshibák, lábdeformitások).
 • Degeneratív, traumás és reumatológiai eredetű mozgásszervi betegségek műtéti kezelése (csípő, térd, boka, láb, váll, könyök, csukló, kéz, gerinc).
 • Térd-, váll-, bokaízületi tükrözés.
 • Artroszkópos keresztszalag pótlás, mozaik plasztika, porcbeültetés.
 • Csípő-, térd-, vállprotézisek beültetése.
 • Protézisek szövődményeinek ellátása, revíziók, speciálisan erre a célra fejlesztett implantátumokkal. Ezt a tevékenységet regionális centrumként végezzük. Az Észak-Alföldi Régióból indokolt esetben az ország egész területéről fogadunk betegeket.
 • A gerincferdülés konzervatív és műtéti kezelése.
 • Degeneratív gerincbetegségek (pl. csigolya elcsúszás, gerinccsatorna szűkület) sebészi kezelése.
 • Végtaghossz különbség műtéti kezelése.
 • Mozgásszervi deformitások rekonstrukciós sebészete.
 • Gyógyászati segédeszközökkel történő ellátás és a használat betanítása.

Az általunk alkalmazott implantátumok világviszonylatban is elismert gyártóktól származnak, kiváló minőségűek. A hagyományos eljárásokon kívül bevezettünk számos igen modern technikát is, mint pl. a minimál invazív sebészetet és a számítógép vezérlésű műtéti navigációs módszert. Az Ortopédiai Klinika négy jól felszerelt műtője gyakorlatilag minden mozgásszervi probléma sebészeti kezelésére alkalmas. Az endoprotézis beültetések Kelet-Magyarország egyik legújabb műtőjében történnek.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.