Címlap

Idegsebészeti Klinika

A Debreceni Egyetem Klinikai Központ Idegsebészeti Klinikája regionális központként az idegsebészeti beavatkozások teljes spektrumát végzi. A folyamatos Járóbeteg Ellátás mellett 33 általános, illetve 8 intenzív osztályos ágyon folyik a Fekvőbeteg Ellátás. Az alap idegsebészeti beavatkozások mellett számos speciális műtéti eljárást is

  • komplex tumorok műtéti kezelése
  • gyermek idegsebészeti profil
  • vascularis malformatiok ellátása mind nyílt műtéttel, mind endovascularis beavatkozással (aneurysmák, AV malformációk, AV fistulák, cavernomák)
  • komplex gerincműtétek
  • gamma sugársebészeti ellátás
  • endoscopos ellátás
  • funkcionális idegsebészeti profil (mozgászavarok kezelése mélyagyi stimulációval, fájdalomszindrómák ellátása stimulációs beavatkozásokkal, spaszticitás kezelése szelektív dorzális rhizotómiával illetve beültethető gyógyszeradagoló pumpával, komplex epilepszia sebészet)

A magas színvonalú és speciális műtéti ellátást számos technikai eszköz is segíti, mint az intraoperatív neuronavigáció, intraoperatív CT/RTG, intraoperatív elektrofiziológia, modern operációs mikroszkóp és endoscopós műszerek.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.