Címlap

Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika

A Klinika közel 90 éve végzi a régió szakirányú fekvő- és járóbeteg ellátását. Jelenleg modern, jól felszerelt járóbeteg szakrendelőkben magas komfortfokozatú (fürdőszoba, hűtőszekrény, tv, légkondicionálás), alacsony ágyszámú kórtermekben történik a gyógyítás.

Általános fül-orr-gégészeti, fej-nyaksebészeti felnőtt és gyermek járóbeteg szakrendelés mellett audiológiai, foniátriai, rhinológiai, otoneurológiai és plasztikai szakrendeléseken történik a magyar és külföldi betegek ellátása. A legújabb, rövid ápolási idejű, minimálisan invazív beavatkozások bevezetésével lehetővé vált a rövid ápolási idejű betegellátás.

Az országosan is kiemelkedő színvonalú műtőblokk és műszeres felszereltség segíti a gyógyítást. A Klinika regionális és országos tevékenységei közül kiemelendő az endoszkópos minimál invazív fül-orr-gégészeti műtétek végzése, a lézer, radio-frekvencia és argonplazma technikák alkalmazása, fej-nyaki daganat sebészeti, onkológiai funkció megtartó műtétek végzése.

Az elmúlt években az eddigi hallásjavító műtétek mellett új hallásrehabilitációs műtétek bevezetésére is sor került: kétoldali cochleáris implantáció, csontrögzítésű beépített hallókészülékek, középfül implantáció. A betegek ellátását jól képzett, tudományos minősítéssel rendelkező orvosok végzik.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.