Címlap

Belgyógyászati Klinika C épület

A klinika elődjeként szolgáló III. sz. Belgyógyászati Klinika 1975-ben kezdte meg működését az 1914-ben megnyitott, Auguszta főhercegnő támogatásával épített tüdőszanatórium részeként. A szervezeti egység Debrecen város meghatározott részének általános belgyógyászati ellátásán túl elsősorban a szisztémás autoimmun betegségekre specializálódott. A klinika fő profilja az immunrendszer betegségeinek kimutatása és kezelése.

A fekvő és járóbeteg ellátás mellett kiterjedt szakkonzultációs tevékenységet is folytatunk. Szükség esetén korszerűen felszerelt intenzív terápiás osztály, plazma- és fotoferezis kezelés áll a betegek rendelkezésére. A szervezeti egység keretein belül működik a Belgyógyászati érbetegségeket ellátó Angiológiai és Intenzívterápiás Részleg. Napjainkban növekszik az igény az érbetegségek konzervatív ellátása iránt. Fokozatosan fejlesztjük és korszerűsítjük a betegségek kimutatására és kezelésére szolgáló lehetőségeinket.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.