Címlap

Belgyógyászati Klinika A épület

A Belgyógyászati Klinika "A" épületében több speciális szakterület mellett általános belgyógyászati ellátás folyik. A klinikánkon 140 ágyon gyógyítanak fekvő betegeket és tucatnyi szakrendelésünkön járó betegeket. Évente 9 ezer fekvő és 20 ezernél több járó beteget látunk el.

A Klinikánk "A" épületében az általános belgyógyászati tevékenységeken túl a  főbb speciális szakgondozási területeink a következők:

  • az anyagcsere betegségek, a táplálkozáshoz, az elhízáshoz, az emésztéshez, a gasztroenterológiához kapcsolódó betegségek,
  • az érelmeszesedés, a magasvérnyomás és más kardiológiai betegségek,
  • a pajzsmirigy, a hypofizis betegségei,
  • a vese betegségei, a vese dialízis,
  • a cukorbetegség és mindenféle endokrin betegség, 
  • pacemaker és kardiológiai szakgondozás.

A klinikánk betegellátását segítik a szívultrahang, az EKG és rutin diagnosztikai laborok.

Két speciális osztályunk a Sürgősségi és az Intenzív osztály a súlyos járó és fekvő betegek gyógyításában vesznek részt.

Klinikánk a Klinikofarmakológiai részlegei jelentős szerepet vállalnak a gyógyászathoz kifejlesztett illetve kísérleti gyógyszerek kipróbálásában, tudományos tanulmányozásában.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.