Címlap

Közalkalmazotti Tanács

A Közalkalmazotti Tanács (KT) a közalkalmazottak legszélesebb köre által közvetlenül, titkos szavazás útján választott szervezet, melynek legfontosabb feladata a közalkalmazottak érdekeinek képviselete az Intézményben.

Annak érdekében, hogy a közalkalmazottak minél szélesebb köre értesüljön a Közalkalmazotti Tanács híreiről és az őket érintő egyetemi történésekről  megújítottuk honlapunkat, amit ide kattintva tud megnyitni.

Kérdésével, problémájával, véleményével az ide kattintva közvetlenül is megkeresheti a Közalkalmazotti Tanácsot.

 

Frissítés dátuma: 2019.07.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.