Címlap

Campus Fesztivál

Debrecen olyan egyedülálló egyetemváros, melyben a kimagasló színvonalú oktatás és kutatás mellett kiemelt figyelmet fordítanak arra is, hogy a korban vagy szellemben frissek egyaránt megtalálják a számukra kedves szórakoztató, kulturális programokat. A Debreceni Egyetemhez ezer szállal kötődő Campus Fesztivál nemcsak nevében utal az intézményre, hanem széleskörű, minden igényt kielégítő programkínálatával is tükrözi az egyetem sokszínűségét. A korábbi évek fesztiváljainak különleges és "okos" szeglete volt az EGYETEM TÉR: az intézmény standjainál látványos eszközökkel, élményszerűen mutattuk meg a fesztiválozóknak azokat a kutatási területeket, melyekkel a mindennapokban foglalkoznak az egyetemi kutatók.

Célunk, hogy időről-időre kilépjünk az intézmény falai közül és megmutassuk magunkat. Büszkék vagyunk rá, hogy a hazai felsőoktatási intézmények közül egyedüliként elmondhatjuk: az egyik legsikeresebb fesztivál szervezői és szereplői vagyunk. 2017-ben minden eddigi rekordot megdöntött a rendezvény 105 ezres látogatószámával. A Debreceni Egyetem 2000 m2-en 15 standdal és 30 színpadi programmal várta a fesztiválozókat. Az Egyetem Tér igazi “interdiszciplináris” rendezvényhelyszín: az agrártól az orvosláson át a természet és társadalomtudományokig minden tudományág megjelenik.

 

 

Campus Fesztivál

Frissítés dátuma: 2017.08.31.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.