Címlap

Mobilalkalmazások

A Debreceni Egyetem az elmúlt években a hallgatók része több hasznos mobilalkalmazást készíttetett, és továbbiakat is tervez.

Jelenlegi alkalmazásaink:

  • University of Debrecen:Az ingyenes alkalmazás Magyarország legnagyobb vidéki egyetemén, a Debreceni Egyetemen segíti az eligazodást. Az alkalmazás számos információt tartalmaz a karokról, a képzésekről. Ha nem tudod, hogy mit hol találj meg, ez az alkalmazás segít kiválasztani. Itt megtalálhatja a választ minden kérdésére. Letöltés Android, iOS készülékre.
  • UniDeb Campus App: A Debreceni Egyetem számára készített ingyenes alkalmazás, mely főként az egyetem hallgatóinak nyújt segítséget az egyetemi élet mindennapjaiban, de sokoldalúságának köszönhetően számos hasznos információt tartalmaz más felhasználói számára is. Az alkalmazás lehetővé teszi az oktatási, közlekedési, tanulmányi információk gyors elérését (pl. Neptun, menetrendek), megkönnyíti az adminisztrációs tevékenységek elvégzését és segít az ügyintézésben. Az alkalmazás egyedülálló a hazai oktatási életben, a hallgatók számára egy olyan hasznos és hiánypótló applikáció, amely segíti az információk gyors elérését és megosztását. Letöltés Android, iOS készülékre.
  • Hangmap Unideb: Hangos, épületen belüli navigáció vakok és gyengén látók számára, a Debreceni Egyetem saját alkalmazása. Naprakész eligazodási adatok, elérhetőségek. Letöltés Android, iOS készülékre.
  • UniPass kártyarendszer App: Fizessen könnyen, gyorsan és egyszerűen egyetemi kártyájával! 2018. március 19-től lehetősége van az egyetemi kártyát fizetőeszközként is használni. Letöltés Android, iOS készülékre.

Frissítés dátuma: 2018.04.06.