Címlap

MSZ EDDSZ Kenézy Gyula Egyetemi Kórház Alapszervezete

A Kenézy Kórházban 1965 óta működik szakszervezet. 1989–ben csatlakoztunk az Egészségügyi és Szociális Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezetéhez (MSZ EDDSZ), mely az ágazatok és a szakmák közötti szolidaritásra épülő, független, pártsemleges szakszervezetként határozta meg önmagát. Az MSZ EDDSZ, mint egyetlen reprezentatív ágazati szakszervezet, folytathat tárgyalást a mindenkori kormánnyal az általa képviselt munkavállalók érdekeiért.

A lenti linkre kattintva rövid tájékoztatást adunk tevékenységünkről bízva benne, hogy a felsoroltak elnyerik tetszését és belép szakszervezetünk tagjai sorába, hogy az Ön érdekeit is képviselhessük munkáltatónk előtt.

Tájékoztatás és belépési nyilatkozat kérés az osztályokon a szakszervezeti bizalmiaknál, a Szakszervezeti Irodában (Tel.: 1634-es, 1721 mellék )

Részletes információk

Elérhetőségek

  • 4301 Debrecen, Bartók Béla u. 2-26. Kenézy Gyula Egyetemi Kórház szivárvány szektor
  • Telefonszám:+36 52 511 721 vagy 1634 mellék
  • E-mail:

Frissítés dátuma: 2019.04.10.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.