Címlap

Szent László Katolikus Szakkollégium

Intézményünk a modern kor minden elvárásának megfelel egyetemista szemmel. Nyugodt, építő környezetet biztosít hallgatói számára s a közösségi élet aktív, pezsgő. Szakkollégiumunk kapcsolattal rendelkezik a Debreceni Egyetemmel illetve annak te. Amennyiben felkeltettük érdeklődésedet és úgy érzed, tagja szeretnél lenni egy fejlődésre törekvő, családias, pezsgő szellemiségű, az emberi - és katolikus értékek megőrzésére törekvő közösségnek, várunk szeretettel!

A Debreceni Szent László Katolikus Szakkollégium alapvető célja, hitvallása a szakmai és emberi tisztes helytállásra való összpontosítás, a fiatalos lendületű katolikus szellemiség keretében. Szakkollégiumunk webes felületén ezen információkról találsz visszaigazolást.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ