Címlap

Sántha Kálmán Szakkollégium

Szakkollégiumunk 1987 óta működik a Debreceni Egyetem keretein belül és tagjaink az ÁOK, a FOK, a GYTK és a NK legjobb hallgatói közül kerülnek ki, de Tudományos Nyári Táborunkban már középiskolás diákok is részt vehetnek.

Fontosnak tartjuk a korai nehezebb egyetemi években a tanulmányok segítését csoportos konzultációk szervezésével, valamint a kulturális műveltséget is, ezért színház bérleteket biztosítunk tagjainknak és múzeumlátogatásokat szervezünk.

Felsőbb éveken számos egyetemi képzésen túlmutató szakmai programot szervezünk, mint a gyógyszerészhallgatóknak tervezett gyógyszergyár-látogatások, vagy az orvostanhallgatók számára szervezett auszkultációs alkalmak, továbbá  kreditkurzusokkal igyekszünk bővíteni tagjaink számára az szabadon választható tantárgyak listáját. Motiváljuk tagjainkat a tudományos kutatás mielőbbi elkezdésére és prezentálására, valamint a konferenciákon való részvételüket anyagi támogatással igyekszünk segíteni.

Ha felkeltettük érdeklődésedet, keress meg bennünket valamely elérhetőségünkön!

  • Website

Frissítés dátuma: 2019.01.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ