Címlap

Praetor Szakkollégium

A Debreceni Egyetem Állam - és Jogtudományi Karán működő szakkollégium 2013-ban jött létre. Ezen rövid időszak alatt számos jeles eredményt tudunk felmutatni, minthogy a fokozatos bővülés eredményeképpen már közel 90 hallgatót tudhatunk magunk között. Eddig három kötetünk jelent meg: a Praetor I. II. és a Civilizációk vallások tanulmánykötetek. A kötetek megjelenése minden évben folyamatos.

A szakkollégium célja, hogy minél több diák megtalálja azt a jogi szakterületet, amellyel később foglalkozni szeretne, ebben a munkában pedig a tagok jelentős szaktudással rendelkező tanároktól kapnak segítséget. A fent megjelölt cél érdekében igyekszünk minél érdekesebb, sokszínűbb és nagy tudású előadókat meghívni rendezvényeinkre. Mindezek mellett maguknak a tagoknak is dolgozniuk kell az általuk választott műhelyben, valamint tudományos munkákat írnak és konferenciákon vesznek részt.

Frissítés dátuma: 2017.12.11.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ