Címlap

Márton Áron Szakkollégium

A Magyarországon tanuló határon túli hallgatók szakmai szempontból eredményes magyarországi tartózkodásának biztosítása (szállás, képzés, információközvetítés, ösztöndíjazás); Minél több hallgató szülőföldre történő visszatérésének elősegítése, elsősorban szakmai és anyagi segítségnyújtással. Az épületben megvalósuló ingyenes szakkollégiumi képzés az egyetemi tanulmányokat kiegészítő, valamint a munkaerőpiacon ma már nélkülözhetetlen készségek és képességek, kurrens ismeretek elsajátítását segíti: angol, karriertervezés, Kárpát-medencei ismeretek, Közép-Európai tanulmányok.

A Szakkollégium kulturális és sport programokra ingyenes vagy kedvezményes bérletet, jegyet biztosít. Konferenciát, találkozókat és tanulmányutakat szervez. Tehetséggondozói és Kutatói Szakkollégiumi programja révén ösztöndíjjal támogatja a legtehetségesebb hallgatóit. Minden határon túli egyetemi hallgató részt vehet a szakkollégium munkájában.

Frissítés dátuma: 2017.12.08.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ