Címlap

Gulyás György Szakkollégium

A Zeneművészeti Kar kiemelkedő képességű hallgatói számára lehetőséget biztosít az együttlakó bázissal rendelkező hallgatói közösségnek saját szakterületén való elmélyülésre, hazai és nemzetközi versenyekre való felkészülésre, az OTDK Művészeti és Művészettudományi Szekciójában való részvételre, előadó-művészeti és tudományos tevékenységi területen.

Az egyéni képzés során a hallgatók témavezetőik irányításával saját, személyre szabott gyakorlási, előadói programot kapnak, mely a tanulmányi kötelezettségeken túli gyakorlási, fellépési, repertoárbővítési feladatokat tartalmazza, ezen kívül foglalkozik a hazai és nemzetközi mesterkurzusokra, versenyekre, zenekarok próbajátékaira való felkészítéssel.

A szakkollégiumi közösség éves programot állít össze a zenei képzés olyan szegmenseit érintve, amely pótolja a hiányzó ismereteket; mesterkurzusokat szervez és hirdet, valamint küldetésének érzi a felnövekvő generációk megismertetését a zenével, hangszerismertetők tartásával. Óvodások és sajátos nevelési igényű oktatási intézmények tanulói számára ismeretterjesztő zenei foglalkozásokat iktat be éves programjába, valamint közösségi, szakmai kirándulásokat szervez jelentős művészeti, zenei helyszínekre.

  • Telefonszám: +36 52 411 226 

Tovább a weblapra

Frissítés dátuma: 2018.08.22.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ