Címlap

Szülőföldi képzések

A külhoni magyar nyelvű felsőoktatás fejlesztése érdekében a külhoni székhelyen kívüli képzéseink elindultak 2017 szeptemberétől. Ezen magyar oktatási nyelvű képzések kiemelt jelentőséggel bírnak, és hiánypótló funkcióval rendelkeznek.

Intézményünk elkötelezett a külhoni magyar nyelvű felsőoktatás ügye mellett és annak érdekében, hogy a határon túli magyarok számára szülőföldjükön is elérhető legyen a magyar nyelvű képzések minél szélesebb kínálata. Az ápolás és betegellátás alapszak ápoló szakiránya, a szociálpedagógia alapszak, a gazdaságinformatikus alapszak és a mérnökinformatikus alapszak indítási határozatával rendelkezünk Beregszászon, Ukrajnában a II. Rákóczi Ferenc Kárpátaljai Magyar Főiskolával együttműködve.

Frissítés dátuma: 2018.12.03.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ