Címlap

Határon túli kihelyezett képzések

Európai és nemzetközi üzleti jog mesterképzési szak Kolozsváron

  • Az Állam- és Jogtudományi Kar Kolozsvárott (Erdély, Románia) székhelyen kívüli, angol oktatási nyelvű európai és nemzetközi üzleti jogi mesterképzést hirdetett levelező tagozaton először 2015-ben. A kolozsvári székhelyen kívüli képzés a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem befogadásával indult el, így közvetlenül segíti az intézmény képzési kínálatának növelését, ezzel hozzájárulva az erdélyi magyar felsőoktatási intézmény megerősítéséhez.

Mezőgazdasági mérnök alap

  • A Mezőgazdaság-, Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar Nagyváradon (Erdély, Románia) székhelyen kívüli, magyar oktatási nyelvű mezőgazdasági mérnök alapképzést indított levelező tagozaton a Partiumi Keresztény Egyetemen. A képzés 2006 óta sikeresen működik, melyen minden évben újabb 40 fő állami ösztöndíjas hallgató kezdi meg tanulmányait.

Frissítés dátuma: 2017.12.07.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ