Címlap

Szakkollégiumok

A Debreceni Egyetemen számos szakkollégium működik, melyek mindegyike kiemelkedően fontosnak tartja a tehetséges hallgatók tanulmányainak és szakiránynak megfelelő tudományos munkájának segítését. Egyes szakkollégiumok adott kar hallgatóinak szólnak, míg másoknak a Debreceni Egyetem bármely diákja a tagja lehet.

 A szakkollégiumok igyekeznek lehetőséget biztosítani a többi szakkollégium tagjai számára, hogy egymás programjain részt vegyenek, valamint közös szakmai és közéleti programokat is szerveznek.

A sikeres tehetséggondozás, a magas szakmai színvonal megőrzése és a széleskörű együttműködés jegyében a szakkollégiumok vezetői rendszeresen üléseznek, és vitatják meg a felmerülő kérdéseket.

A szakkollégiumok programjai és célkitűzései bár alapelveiben megegyeznek, mégis rendkívül színes palettáját képezik az egyetemi tehetséggondozásnak.

Szakkollégiumok

Frissítés dátuma: 2017.09.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ