Címlap

Dr. Tircsó Gyula, adjunktus

2016. december 06. (kedd)

Előadások Cím Időpont Helyszín
Magyar nyelvű tantermi előadás Makrociklusos gyűrűk kialakítása 12:30 DE Kémiai épület A/109 tanácsterem (Debrecen, Egyetem tér 1.)
Tudományos előadás Merevített vázszerkezetű ligandumok előállítása és fémkomplexeik kémiai jellemzése a biztonságosabb diagnosztikai/teragnosztikai alkalmazásokért 13:30 DE Kémiai épület A/109 tanácsterem (Debrecen, Egyetem tér 1.)
Idegen nyelvű előadás Synthesis and chemical characterization of new, rigid macrocyslic ligand based complexes for safer diagnostic/taragnostic applications 13:30 DE Kémiai épület A/109 tanácsterem (Debrecen, Egyetem tér 1.)

 

Frissítés dátuma: 2017.08.17.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ