Szabadidő

A Debreceni Egyetem számtalan lehetőséget kínál a szabadidő tartalmas eltöltésére nemcsak az intézmény hallgatóinak, oktatóinak, dolgozóinak, hanem Debrecen és a környező települések lakosságának is. Az intézmény kiemelt figyelmet fordít az önfeledt kikapcsolódás biztosítása mellett a tudomány népszerűsítésére és a kulturális értékek közvetítésére egyaránt. Az egyetem által működtetett és támogatott intézmények tevékenységükkel ezt a célt szolgálják.

A Botanikus kert egyedülálló növénycsodái kellemes felüdülést nyújtanak az odalátogatóknak, akik a Nagyerdő árnyas fái alatt töltődhetnek fel úgy, hogy közben gyönyörködhetnek a különlegesebbnél különlegesebb növényekben.

A Lovarda Kulturális Konferencia Központ és Víztoronykert koncertek, kiállítások színházi előadások mellett közösségi eseményeknek is helyet adnak, legyenek azok csapatépítő programok, esküvők vagy vállalati jubileumok.

Az ország legnagyobb hallgatói szórakozóhelye a Hall 2015-ös átadása óta nagyon gyorsan az egyetemista fiatalok kedvenc szórakozóhelye lett, mely a bulik mellett adott már helyet többek között országos tehetséggondozási roadshow-nak is.

A tudomány megismertetését és megszerettetését nem lehet elég korán kezdeni, így az Agóra tudományos élményközpont egész évben várja a legkisebbektől a legnagyobbakig a tudomány iránt érdeklődőket.

Frissítés dátuma: 2017.08.18.