Címlap

A DE Szenior Egyetem 2020/2021. tanév tavaszi félévének programja

A 2020/2021-es tanév tavaszi félévében Szenior Egyetem előadás-sorozatát a Debreceni Egye-tem az online térben folytatja abból a meggyőződésből kiindulva, hogy az oktatás és a kutatás terén felhalmozott immár évszázados tapasztalat akkor hasznosul igazán, ha mindenki számára hozzáférhető. A Szenior egyetem előadásai online formában, felvételről lesznek megtekinthe-tők. Az első előadás már megtekinthető a youtube-on, a továbbiakról is híradással leszünk.

  • Dr. Kerepeszki Róbert (habil. egyetemi docens, DE BTK Történelmi Intézet): „A nagyvárosi bűnözés és a bűnügyi újságíró a Horthy-kori Budapesten”

  • Prof. Dr. Németh Norbert (egyetemi tanár, DE ÁOK Sebészeti Műtéttani Tanszék; dékánhelyettes DE ÁOK): "A Vér tudja ő útjait..." - A véráramlástan rejtelmeiről
  • Dr. Balogh László (habil. egyetemi docens, igazgató, DE Sporttudományi Koordinációs Inté-zet): "A rendszeres testedzés hatása az agyra - az edzett agy"

A előadások feltöltéséig kedvcsinálónak ajánljuk figyelmükbe az immár negyedik éve futó program egyik előadójának a középkor eretnekmozgalmakról szóló előadását az alábbi helyen:

Frissítés dátuma: 2021.04.19.


Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napjától kötelezően alkalmazandó Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ

A tájékoztatót megismertem.