Címlap

Egyetem TV

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

21 már
Idén 5. alkalommal rendezi meg szakmai programját a Szociális Munka Világnapja alkalmából a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar Szociális és Társadalomtudományi Intézet Szociális Munka Tanszéke.
21 már
A publikálási hatékonyságot fejlesztő angol nyelvű tréninget szervez a Debreceni Egyetem Egyetemi és Nemzeti Könyvtára.
21 már
Kutatók, kutatócsoportok, gyakorlati szakemberek mutatják be legfrissebb, a hagyományos diszciplináris kereteken átívelő tudományos eredményeiket a IV. Nemzetközi Interdiszciplináris Konferencián.
21 már
A legfrissebb kutatási eredményeket mutatják be és vitatják meg a DE MÉK Természetvédelmi Állattani és Vadgazdálkodási Tanszéke, valamint a Magyar Haltani Társaság által közösen szervezett XV. Magyar Haltani Konferencián.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ