Címlap

Egyetem TV

DErbi 2018
A Debreceni Egyetem dolgozóinak és családtagjainak hagyományos napjáról készült összefoglaló videoja
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

26 már
„A sikeres állásinterjú” címmel Hüse-Szabó Edit tart előadást a HKSZK Hallgatói Karrierközpont szervezésében.
26 már
A Times Higher Education (THE) és a QS (Quacquarelli Symonds) elismert, nemzetközi fels6oktatási rangsorokat készítő szervezetek képviselői tartanak előadást a Debreceni Egyetem a Nemzetközi Oktatást Koordináló Központ közreműködésével.
25 már
A „Virágvölgy” című magyar filmdrámát láthatja a közönség a Mentálhigiénés Filmklub soron következő előadásán.
25 már
A Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőség Központ szervezésében „Apa (is) csak egy van – apaszerepek változása” címmel Vigh József, a Három királyfi három királylány mozgalom ügyvezetője tart előadást a Párkapcsolati szabadegyetemen.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ