Címlap

Egyetem TV

DErbi 2019
Debreceni Egyetem 2018
Hallgatói létszámát tekintve a legnagyobb, és az ország legrégebbi felsőoktatási intézménye a DE

Események

28 jún
A Debreceni Egyetem első alkalommal szervez programokat Apák Napja alkalmából, amelyen – többek között - foci kupa, sorversenyek, apa-fia játékok, kreatív foglalkozások várják a résztvevőket a rendező Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ jóvoltából.
28 jún
A Debreceni Egyetem Informatikai Kar végzősei vehetik át diplomájukat.
28 jún
A Debreceni Egyetem Egészségügyi Kar végzősei vehetik át diplomájukat.
27 jún
„Egészségmagatartás, élelmiszer-fogyasztás és tudatos táplálkozás. Merre tovább?” címmel tart szakmai rendezvényt a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Kar, Marketing és Kereskedelem Intézete.

Tisztelt Felhasználó!

 

A Debreceni Egyetem kiemelt fontosságúnak tartja a rendelkezésére bocsátott, illetve birtokába jutott személyes adatok védelmét. Ezúton tájékoztatjuk Önt, hogy a Debreceni Egyetem a 2018. május 25. napján hatályba lépett Általános Adatvédelmi Rendelet alapján felülvizsgálta folyamatait és beépítette a GDPR előírásait az adatkezelési és adatvédelmi tevékenységébe. A felhasználók személyes adatait a Debreceni Egyetem korábban is teljes körültekintéssel kezelte, megfelelve az érvényben lévő adatkezelési szabályozásoknak. A GDPR előírásait követve frissítettük Adatvédelmi Tájékoztatónkat, amelyet az alábbi linkre kattintva olvashat el: Adatkezelési tájékoztató. DE Kancellária VIR Központ