Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Gólyatábor 2014

A Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata a hagyományoknak megfelelően idén is megtartja gólyatáborát a Debreceni Egyetem Egyetem téri Campusán. A tábor különlegessége, hogy 9 kar együttes részvételével és közreműködésével zajlanak a szervezési előkészületek és a lebonyolítás.

Részletek »

Kutatók Éjszakája 2014

Szeptember utolsó péntekjén 2014-ben is megrendezzük a

Kutatók éjszakáját, idén kilencedik alkalommal.
Ebben az évben ez a nem mindennapi éjszaka

szeptember 26-ra esik.

Részletek »

Indul a Szabadság Express

Tarts velünk az 1989-es események nyomában!

Találkozz emberekkel, akik befolyásolták a történelmet!

Keresd fel a történések helyszíneit!

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Kihirdették a pótfelvételi ponthatárait: a Debreceni Egyetemen 710 jelentkezőből 551-en kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől.

100 éve, 1914. október 1-én tartotta első tanévnyitóját a Református Nagytemplomban a Debreceni Magyar Királyi Tudományegyetem.

Tíz évvel ezelőtt alakult meg az Informatikai Kar – az augusztus 29-i ünnepségen a kar legmagasabb kitüntetését is átadták.

A jövőben a török, görög, portugál, svéd, norvég és román nyelvvel, kultúrával is megismerkedhetnek a Nyári Egyetemre jelentkező hallgatók.

A sikeres gyógyító munka napjainkban szakdolgozók nélkül elképzelhetetlen. A Debreceni Egyetem Klinikai Központjában mintegy 1600-an dolgoznak.

Harminc ország 130 résztvevőjével kezdődött orvosi és egészségügyi filozófiai nemzetközi konferencia augusztus 27-én a Debreceni Egyetemen.

Vidék- és területfejlesztési kutatóközpont és kihelyezett tanszék alapításáról írt alá szándéknyilatkozatot az egyetem és Nyíradony önkormányzata.

Idén is megszervezi a hallgatók számára a kortárs segítőket képző tréninget az egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja (DEMEK).

Huszonnyolc intézmény képviselőivel kezdődött meg az Informatika a Felsőoktatásban konferencia a Debreceni Egyetemen.

 

A Debreceni Egyetem és a Magyar Tudományos Akadémia közösen újítaná fel az egyetemi Botanikus Kertben lévő Napfizikai Obszervatóriumot.