Belépés

Események

« 2015.12. »
hkszecspszov
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Mikulás ünnepség

Várjuk közösen a Mikulást
2015. december 6-án (vasárnap) 16 órakor a 
Debreceni Egyetem Főépületének Aulájában!
Részletek »

Debrecen Kultúrájáért Díj

Debrecen Kultúrájáért Alapítvány Kuratóriuma 2016. január 22-én, a Magyar Kultúra Napja alkalmából „Debrecen Kultúrájáért Díjat” adományoz.

A díjak adományozására Debrecen Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kulturális Osztályán tehető javaslat a mellékelt javaslattételi lapon.

Határidő: 2015. dec. 28. 16 óra

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2015.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

A társadalom igényeit is szolgálják azok a projektek, melyek most zárultak a Debreceni Egyetemen – jelentette ki Köpeczi-Bócz Tamás államtitkár.

Doktori és habilitációs okleveleket, elismeréseket adtak át 2015. november 28-án a Debreceni Egyetem hagyományos doktoravató ünnepségén.

Átadták a Debreceni Egyetem Sporttudományi Oktatóközpontját. Az épület bejáratánál sportlegenda fogadja az érkezőket.

Mintegy négyszáz szakember vett részt az egyetem őszi programsorozatának záró előadásán, melyet Maurizio Viscidi olasz utánpótlás igazgató tartott.

A Debreceni Orvostanhallgatók Egyesülete idén is csatlakozott az AIDS-világnapi programokhoz, tánccal és lufikkal hívták fel a figyelmet a megelőzésre.

A tudás összeköt bennünket – ez volt a mottója annak a rendezvénynek, amelyet a napokban indított útjára hagyományteremtő szándékkal az egyetem. 

Újabb lépést tett a Debreceni Egyetem Hallgatói Önkormányzata az egyetem vezetésével közösen az intézmény faállományának megújításáért.

A szatmári svábok életébe nyerhetnek bepillantást az érdeklődők az egyetem tudományos előadássorozatának következő programján.

Konferenciát szervezett „A magyar mint idegennyelv napja” címmel november 28-án a Debreceni Nyári Egyetem.

Stratégiai megállapodást kötött a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központja hét ágazati partnerrel és a Miskolci Egyetemmel.