Belépés

Események

« 2016.05. »
hkszecspszov
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Esélyegyenlőségi Nap

Ezen a napon a játékosságé a főszerep. A program érzékenyíti a
résztvevőket a fogyatékossággal élő embertársaik mindennapi problémái
iránt és hangsúlyozza az esélyegyenlőség fontosságát.

2016. május. 5. (csütörtökön) 10:00 és 13:00 között

Debreceni Egyetem Főépület, III. em.-i Kerengő rész

Várjuk minden érdeklődő jelentkezését 2016. május 4-én 12 óráig!

Részletek »

Az egykori hallgatókért

Pályázatot hirdet a Debreceni Egyetem Fejlesztéséért Alapítvány alumni rendezvény szervezésére az intézmény egységei számára.

A pályázat beadásának határideje 2016. április 29. (péntek) 12.00

Részletek »

Nyári diplomaosztók 2016

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Debreceni Egyetem ünnepi diplomaosztóira 2016 nyarán.

Részletek »

Anyahajó Klub

Céljuk, hogy a kismamák számára könnyebbé tegyék a család és a munka összehangolását. Az összejöveteleken minden alkalommal egy-egy meghívott vendég témaindító előadását követően interaktív beszélgetés keretében nyílik lehetőség arra, hogy a kis- és nagygyermekes anyák és kismamák megismerjék egymást.

Helyszín:  DEMEK székház (Debrecen, Poroszlay út 97.)

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Áder János köztársasági elnök Klímaváltozás és fenntarthatóság címmel tartott rendhagyó órát a Debreceni Egyetem Böszörményi úti campusán.

Bognár István Ádám jelenlegi elnökhelyettest választotta meg az egyetemi Hallgatói Önkormányzat küldöttgyűlése a szervezet új elnökévé.

Az egyetemi tudásbázison alapuló termékek és szolgáltatások fejlesztését támogató központot alakítanak ki a Debreceni Egyetemen. (VIDEÓVAL)

Minden eddiginél több látogatója volt a Debreceni Egyetemen tanuló külföldi hallgatók gasztronómiai fesztiváljának, az International Food Day-nek.

Minden UniBike munkába állt a Debreceni Egyetemen pénteken. Hallgatók és oktatók pattantak nyeregbe, hogy felhívják a figyelmet a környezetvédelemre.

A Debreceni Egyetem három professzorát is tagjai közé választotta a Magyar Tudományos Akadémia testülete az MTA 187. közgyűlésén.

Nyolcadik alkalommal rendez Esélyegyenlőségi Napot május 5-én a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.

Tizenkét nap, háromszázharminc diák, több mint ezerötszáz vizsga – megkezdődött az érettségi a Debreceni Egyetem gyakorlóiskoláiban.

Beck Mihály kémikus, a Debreceni Egyetem professor emeritusa vehette át a Magyar Tudományos Akadémia  ünnepi ülésén az Akadémiai Aranyérmet.

Több mint száz egykori diák ballagott el jelképesen ismét az idén végzettekkel együtt pénteken a 75 éves Balásházyból.