Belépés

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Gyere a Debreceni Egyetemre!

Február 15-ig jelentkezhetsz! 
További információk a
felveteli.unideb.hu weboldalon. 
Részletek »

2015/2016. tanév téli diplomaosztók

A 2015/2016. tanévi téli tanévzáró, diplomaosztó ünnepségek

időpontjai és helyszínei.

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Új kisfilmmel mutatkozik be a Debreceni Egyetem. Kattintson és látogassa meg virtuálisan intézményünket!

Országosan egyedülálló programot indít a klinikai vizsgálatok biztonságának növelésére az egyetem "Szakemberek Betegeink Biztonságáért" címmel.

A legszélesebb hazai kínálatot nyújtja leendő hallgatóinak az ország legnagyobb felsőoktatási intézménye, a Debreceni Egyetem.

Nem kell semmilyen bűvészmutatvány vagy vastag pénztárca ahhoz, hogy egészségesen táplálkozzunk – véli a Debreceni Egyetem dietetikusa. 

A DEAC férfi kosárlabdázói és női futsalosai hazai pályán játszanak a hétvégén, a női kosárlabda csapat Szolnokra, a férfi futsalosok Szegedre utaznak.

Turizmus-vendéglátás és mezőgazdasági mérnök alapképzéseket indít a Debreceni Egyetem Kisvárdán, a közösségi felsőoktatási képzési központban.

Mi a közös három elhivatott vívóban, egy szenvedélyes ékszertervezőben és egy fiatal rákkutatóban? A Debreceni Egyetem!

A legkorszerűbb műszerekkel dolgozhatnak a jövőben a Debreceni Egyetem hallgatói az Atomspektroszkópiai Partner Laboratóriumban.

Az újév első adásában is érdekes és tartalmas riportokat készített az Alföld Televízió stábja az egyetem életéből. A műsor az unideb.hu-n is látható.

A tehetséges fiatal tudósok munkáját segíti a Bolyai János Kutatási Ösztöndíj, melyet idén is meghirdetett a Magyar Tudományos Akadémia.