Belépés

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Székelyföld nekem

A „Székelyföld nekem” címmel szervez kiállítást a DE Közművelődési Titkárság Kulturális és Szervezési Irodája az Erdélyt Járók Közhasznú Egyesülettel közösen. A tárlaton Tóth Csaba, Fábián Pál és Felszeghy Szabolcs műveit állítják ki. A kiállítást szept. 5-én (szombat) 15 órakor Tóth Csaba professzor nyitja meg, közreműködik Marczin Roland népdalénekes. (Megtekinthető: szept. 25-ig 8 és 20h között.)

Részletek »

Diplomaosztó videók az unideb.hu-n

Újranézné a diplomaosztót, hogy felidézze ismét a fontos pillanatot?
A Debreceni Egyetem 2014/15-ös tanévének nyári diplomaosztó ünnepségei az intézmény honlapján ide kattintva felvételről megtekinthetők.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Több mint 10 milliárd forintot fordít idén az egyetem építési-felújítási és pályázati fejlesztésekre. Az egészségiparra és a jóléti beruházásokra fókuszálnak.

A Debreceni Egyetem több professzora, kutatója és dolgozója kapott rangos állami kitűntetést a nemzeti ünnep alkalmából.

Workshop keretében egyeztettek a Debreceni Egyetem agrárkarának vezetői a duális képzésben résztvevő partnercégekkel.

A Palermói Egyetem kutatóival végeztek közös vizsgálatokat a Debreceni Egyetem Természetföldrajzi és Geoinformatikai Tanszékének munkatársai.

Nagy pontosságú, speciális technikák is elvégezhetők a debreceni Onkológiai Klinikán az új, európai uniós támogatásból vásárolt lineáris gyorsítóval. 

A cukorbetegség megelőzésére és kezelésére fejlesztenek króm tartalmú élelmiszereket a Debreceni Egyetem kutatói.

Öt szekció 32 előadásában osztják meg egymással ápolásszakmai ismereteiket az egészségügyi szakdolgozók a Juhász Zsuzsa Konferencián.

Az öregedés természetes velejárója az agyi funkciók változása, a demencia azonban nem része a természetes öregedésnek.

A Debreceni Egyetemen 648 jelentkezőből 466-an kezdhetik meg tanulmányaikat szeptembertől önköltséges képzéseken.

Állattenyésztési Génmegőrzési Kihelyezett Tanszéket alapított a Debreceni Egyetem és a Hortobágyi Természetvédelmi és Génmegőrző Nonprofit Kft.