Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Doktoravató ünnepség

Idén is megrendezi hagyományos őszi doktor- és díszdoktoravató ünnepségét a Debreceni Egyetem.

Részletek »

Magyar Tudomány Ünnepe 2014.

Az országgyűlés a 2003. évi XCIII törvénnyel november 3-át – azt a napot, amelyen 1825-ben Széchenyi István birtokainak 1 évi jövedelmét Magyar Tudós Társaság alapításának céljára felajánlotta, és ezzel lehetővé tette a Magyar Tudományos Akadémia megalapítását – a Magyar Tudomány Ünnepévé nyilvánította.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Több mint nyolc évtized után 150 milliós ráfordítással megújult a Debreceni Egyetem Főépületének üvegteteje.

Vegyészmérnök MSc szak indulhat jövő szeptembertől a Debreceni Egyetemen. Az új képzésre a térség vállalatai is régóta vártak.

Együttműködési megállapodást kötött a végzett hallgatók álláskeresésének könnyítésére az egyetem, a megyei Kormányhivatal és a Russmedia Kft.

A betegbiztonság és az ellátás szakmai megfelelőségének növelésére készült módszertani anyag az egyetemen a BELLA nevű pályázatban.

Orvostudományi együttműködésről és közös spin-off cég alapításáról állapodott meg az aradi egyetemmel a Debreceni Egyetem.

Rekordot döntött a látogatók száma az idei DExpo-n, amelyen több mint 4500 érdeklődő tájékozódott arról, mit kínál hallgatóinak a Debreceni Egyetem.

Az egyetem Hallgatói Önkormányzatának Egészségügyi Bizottsága november 24-27. között ötödik alkalommal rendezi meg az Egészség Expo-t.

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere adta át a huszonegy megbízási okiratot, többek között a Debreceni Egyetem kancellárjának is.

Tudományos konferencián és bensőséges ünnepségen köszöntötték Sárvári Mihály professzort hetvenedik születésnapja alkalmából.

A II. Vatikáni Zsinat ökumenizmusról szóló határozatának évfordulója alkalmából rendeztek konferenciát a Debreceni Egyetemen.