Belépés

Közelgő események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Ösztöndíjpályázat

Alap- és mesterszakos hallgatók, doktoranduszok, doktorjelöltek és posztdoktorok is pályázhatnak ösztöndíj-támogatásra az

Új Nemzeti Kiválóság Program keretében.
A pályázatok benyújtási határideje: 2016. június 27.

Részletek »

Álláskereső klub

Frissen végzett hallgatóknak szervez álláskeresési tréninget

a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja.

A háromnapos program tájékoztatójának időpontja: 2016. júl. 4. (hétfő) 13.00

Helyszíne: Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ (Poroszlay út 97.)

A tanfolyam időpontja: 2016. július 5-6-7. 9:00-14:00

Részletek »

Nyári diplomaosztók 2016

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Debreceni Egyetem ünnepi diplomaosztóira 2016 nyarán.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Hétvégén hat kar végzősei vették át okleveleiket a Debreceni Egyetem Díszudvarán rendezett ünnepségeken.

Lemaradt róla, vagy szeretné újra átélni? Nézze meg a Debreceni Egyetem dolgozói napjáról készült összeállításunkat drónnal készült légi felvételekkel!

527.000 laborvizsgálat, 86.000 beérkező számla, 25 millió e-mail – néhány szám arról, mennyi feladatot látnak el évente a Debreceni Egyetem dolgozói.

Az egyetemi innovációt, a sporttal kapcsolatos képzést és kutatást, valamint az együttműködés fontosságát jelképezi a Debreceni Egyetem idei virágkocsija.

Négy aranyérem, négy világcsúcs – a Debreceni Egyetem két uszonyosúszója : Senánszky Petra és Kosina Gergő mindent vitt a világbajnokságon!

A Debreceni Egyetem oktatója, Polonyi Tünde docens is sikerrel szerepelt a Magyar Tudományos Akadémia szakmódszertani pályázatán.

Nemcsak kiadó, hanem könyvkötészet, nyomda és a reprográfia egyben – interjú Bátfai Erikával, a DUPress vezetőjével a Campus Rádióban.

A Debreceni Egyetem több hallgatója, valamint a gyakorlóiskolájának egyik kiváló diákja kapott ösztöndíjat a város közgyűlésétől.

Újabb tanulmánykötet jelent meg a Debreceni Egyetem gondozásában a biotechnológia atyjáról, Ereky Károlyról és ma is aktuális vízióiról.

Szakmai együttműködési megállapodást kötöttek a Debreceni Egyetem és a Debreceni Református Hittudományi Egyetem Doktorandusz Önkormányzatai.