Belépés

Események

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Kutatók Éjszakája 2015.

Idén szeptember 25-én (péntek) lesz újra

Kutatók Éjszakája a Debreceni Egyetemen.

Kutatók, oktatók jelentkezését várjuk a

http://regisztracio.unideb.hu/hu/kutatok_ejszakaja címen!

Regisztrálás határideje: június 20.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Az iparfejlesztést célzó innovációs együttműködési megállapodást írt alá a Debreceni Egyetem, az önkormányzat és három nagyvállalat.

Lovász László, a Magyar Tudományos Akadémia elnöke és Szemerédi Endre Abel-díjas matematikus is előadást tart júliusban a Debreceni Egyetemen.

Glutén- és tartósítószer-mentes élelmiszereket fejlesztettek ki a Debreceni Egyetem egykori hallgatói. A termékekre egyre nagyobb a kereslet. 

A 67. helyen áll a Debreceni Egyetem a Times által közzétett listán, amely Brazília, Oroszország, India, Kína és a fejlődő országok egyetemeit rangsorolja.

Július 1-jétől Bálint Péter vette át a Debreceni Egyetem Gyermeknevelési és Felnőttképzési Karának irányítását. Az új dékánt jövőbeli terveiről kérdeztük. 

A Debreceni Egyetem 2015-ben is kiköltözik a Campus Fesztiválra, változatos, izgalmas és érdekes programokkal színesítve a rendezvényt.

Középiskolásoknak tartott a kutatást népszerűsítő nyílt napot a közelmúltban az Orvos- és Egészségtudományi Tudományos Diákköri Tanács.

Reform-menzával, Szakács Akadémiával, valamint roadshow-val ismerteti és népszerűsíti új közétkeztetési rendszerét a Debreceni Egyetem.

Hazai és külföldi karriertörténeteket, hasznos tanácsokat és érdekes előadásokat is hallhattak az Alumni találkozó résztvevői a Kölcsey Központban.

Július 1-je Semmelweis-nap, ami az egészségügyben dolgozók számára munkaszüneti nap. A Klinikai Központban is ügyeleti rendben dolgoznak szerdán.