Belépés

Események

« 2014.09. »
hkszecspszov
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Rajz- és fotópályázat 2014.

A pályázat témája a Debreceni Egyetem MTMI (matematika, természettudomány, műszaki, informatika) tudományos tevékenységének bemutatása.

Határidő: 2014 szeptember 19. 16:00

Részletek »

Játék a Kutatók Éjszakáján!

Az Országház Országgyűlési Könyvtára kvízjátékot hirdet meg, amely a Kutatók Éjszakájához kapcsolódik.

Részletek »

Vasfüggöny nélkül

A határnyitás és a rendszerváltás időszakát mutatja be korabeli karikatúrák segítségével az a vándorkiállítás, amelyet október 15-től láthat a közönség a Debreceni Egyetemen.

A rendezvényhez kapcsolódóan a Debreceni Egyetem több pályázatot is hirdet:

Részletek »

Támogassa Ön is az Alma Materét!

A tavalyi évhez hasonlóan idén is lehetőség nyílt arra, hogy az SZJA 1% felajánlásával támogassa az Alumni Központot. Örömmel vettük a sok szóbeli és írásbeli érdeklődést, hogy az 1 %-on kívül hogyan tudnák támogatni. Közösségünket, így létrehoztunk egy olyan bankszámlaszámot, mely erre lehetőséget ad.

Részletek »

Legfrissebb hírek

Az I. világháború utóhatásai végigkísérték az elmúlt 100 évet - megkezdődött A Nagy háború és emlékezete című konferencia a Déri Múzeumban.

Idén 16 kiváló sportteljesítményt elért hallgatót tüntettek ki a Debreceni Egyetemen a karok és a Hallgatói Önkormányzat javaslatára.

Közös képzésről kötött együttműködési megállapodást a Debreceni Egyetem és a kazanyi Institute of Economics, Management and Law.

Idén is megrendezi hagyományos hazai és külföldi koncertsorozatait a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kara.

A Debreceni Egyetemet a tavalyi évhez hasonlóan, idén is a 601-650. helyre sorolták az a Quacquarelli Symonds felsőoktatási világrangsorán.

A mozgásszervi kórképek áttekintése mellett a gyógyvíz jótékony hatását is megismerhetik a Reumatológiai Tanszékre érkező svéd szakemberek.

Az oktatás érdekében hosszabb időn át végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként Trefort Ágoston-díjat kapott Szaffkó Péter.

A Leukémiás Gyermekekért Alapítványt támogatja idén az országos Segítsüti akció. Mától három napon át lehet licitálni az édességekre.

A középiskolás diákok motiválását is célul tűzte ki a Debreceni Akadémiai Bizottság – mondja Gergely Pál professzor, a szervezet nyáron megválasztott elnöke.

Egész hetes programsorozattal tiszteleg névadója előtt szeptember 15-19. között a Debreceni Egyetem Kossuth Lajos Gyakorló Gimnáziuma.