Belépés

Események

« 2015.03. »
hkszecspszov
1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Bemutató

You are missing some Flash content that should appear here! Perhaps your browser cannot display it, or maybe it did not initialize correctly.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európa Terv keretében valósult meg

Tavaszi Jégkarnevál

Idén is megrendezi a Családi Jégkarnevált a Debreceni Egyetem Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központja és a Lelkierő Egyesület.

Időpont: 2015. március 8. (vasárnap) 9-12 óra
Helyszín: Jégcsarnok (Debrecen, Derék u. 33.)

A programon való részvétel feltétele a regisztráció!
Jelentkezési határidő: 2015. március 4. 24 óra

Részletek »

Science Café

A Science Café kéthetente, a Debreceni Egyetem falain kívül, szokatlan környezetben - szerda délutánonként a Libri Könyvesboltban - népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

Részletek »

Legfrissebb hírek

A miniszter döntött: integrálják a Debreceni Egyetemet és a Kenézy Gyula Kórházat. Debrecenben jön létre az ország legnagyobb egészségügyi intézménye.

Teljes látogatási tilalom lépett életbe február 17-től a Debreceni Egyetem Klinikai Központ fekvőbeteg osztályain.

Tizenkettedik alkalommal rendezi meg az Országos Dohnányi Ernő Kamarazene Találkozót és Versenyt a Zeneművészeti Kar Kamarazene Kabinetje. 

A Debreceni Egyetem Finnugor Nyelvtudományi Tanszéke a finn- és finnugoroktatás centenáriuma alkalmából programsorozatot tart március 5-7. között.

Heteken belül megkezdi működését a Debreceni Egyetemen az ország legnagyobb teljesítményű szuperszámítógépe.

Tizenkét tölgyfa bútorszettet vásárolt a Debreceni Egyetem a Campus Fesztivál és a Soproni közös adományából.

A Debreceni Egyetem futsalcsapata is részt vesz a VI. Kárpát-medencei Egyetemek Kupáján (KEK) március 6-7. között Budapesten.

A Balásházy János Szakközépiskola tehetségeit, illetve rászoruló diákjait támogatják a Pallagi Alapítvány bálján befolyt összegből.

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet számára készített elemzéseket a Debreceni Egyetem kutatócsoportja az iskolai eredményesség témájában.

A Népegészségügy Kar szervezésében február 26-28. között rendezték meg a Családorvos Kutatók Országos Szervezetének kongresszusát Hajdúszoboszlón.